ALGEMENE VOORWAARDEN
workshops en cursussen Belle ReDesign voorjaar 2014


ALGEMEEN
Betalingsverplichting
Door je op te geven voor de workshop / naailessen verplicht je jezelf het daaraan verbonden bedrag te voldoen.

Aansprakelijkheid
BelleReDesign is niet aansprakelijk voor schade aan en/of het verdwijnen van
eigendommen en goederen van cursisten.

Schade tijdens de workshop
Schade aan machines, meubilair of andere dingen in de ruimte waar de les wordt gegeven wordt verhaald op de cursist indien er sprake is van opzettelijk gemaakte schade.


WORKSHOPS
De exacte lokatie en tijdstip van de workshop worden uiterlijk een week van te voren bekend gemaakt via het opgegeven email adres van de cursist.

Betaling
Voor de deelname van de workshop moet zijn vooldaan aan de betalingsverplichting. . Dit kan via een contante betaling aan het begin van de workshop over door het gehele bedrag 2 dagen voor aanvang van de workshop over te maken naar B. Kramer rekeningnummer 7992117 onder vermeling van workshop + datum van de workshop + je naam.

Afmelding
Afmelden kan tot twee dagen voor de workshop. Er kan dan in overleg worden gekozen voor deelname aan een andere workshop of teruggave van het betaalde inschrijfgeld van de workshop

Materiaal
Tijdens de workshop hoef je zelf geen materialen mee te nemen mits anders vermeld. Alle materiaalkosten zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.NAAILESSEN

Lestijden
Iedere les heeft een duur van 2,5 uur op het tijdstip van 19.30 tot 22.00.

Adres
De Naailes vind plaats op Montfoortlaan 17-1 3525EH Utrecht.

Betaling
Voor of tijdens de eerste les wordt het inschrijfgeld van 6 lessen à 90euro voldaan. Dit kan via een contante betaling over door het gehele bedrag over te maken naar B. Kramer rekeningnummer 7992117 onder vermeling van naailes + datum 1e les + je naam.

Afmelding
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan kan er in overleg worden gezocht naar een vervangende datum voor een inhaalles. Afzeggen voor een les kan tot 24 uur van te voren, een uitzondering wordt gemaakt voor ziekte. Ook bij ziekte wordt er in overleg een vervangende datum voor de les gezocht. Bij niet tijdig afmelden kan de les niet worden ingehaald.

Inhaallessen
In overleg kun je je (op tijd afgemelde) naailes inhalen tijdens een ander les. Als je
die les dan mist, kun je deze les niet meer inhalen

Materiaal
De cursist gebruikt eigen mee gebrachte materialen en hulpmiddelen. Iedere les ontvangt de cursist een papieren exemlaar van de te behandelen theorie van de desbetreffende les op 1 A4. Patroonbladen kunnen in overleg worden geleend. Bij les zit koffie, thee en wat lekker inbegrepen.

BelleReDesign heeft allerlei kleuren machine- en lockgaren in huis. Heb je hiervan een beetje nodig, dan is dat bij het lesgeld inbegrepen. Maar ga je een heel naaiproject maken, dan is het de bedoeling dat je hiervoor zelf garen meeneemt. Andere benodigdheden, zoals ritsen, vlieseline, knopen, elastiek, naadband enzovoort moet je ook zelf meenemen of wanneer het bij BelleReDesign op voorraad is, tegen kostprijs overnemen.