WORKSHOPS voorjaar 2014

Workshop: ReDesign je kleding!
zaterdagmiddag 14 juni 2014
€ 27,50 - duur: 3-4 uur
lokatie: Utrecht, Hoograven

Neem een paar kledingstukken mee die het net niet meer zijn maar nog wel mogelijkheden hebben. Je kiest het meest geschikte kledingstuk uit. Met alle tips ga je aan de slag en komt je kledingstuk weer tot leven! Je gaat aan de slag met de naaimachine maar je kan ook gebruik maken van andere technieken. Alle materialen zijn bij de workshop inbegrepen, de kledingstukken neem je wel zelf mee.
Inschrijven | info@BelleReDesign.nl
Maak tijdens deze workshop bijvoorbeeld dit zomerjurkje van twee hemdjes die een tweede leven verdienen.

Workshop:  ReDesign je spijkerbroek
van broek naar schort
1 x zondagmiddag
18 mei 2014
€ 25,- duur: 2,5 uur
lokatie: Utrecht, Vogelenbuurt
Maak van je oude spijkerbroek een schort. Neem een grote oude spijkerbroek mee en leer hoe je deze omtovert tot een stoer schort. De banden maak je van leer of stevig band. Alle materialen zijn bij de workshop inbegrepen, de spijkerbeoek neem je wel zelf mee. Kun je er geen vinden? Dan kies je er een uit tijdens de workshop.
Inschrijven | info@BelleReDesign.nl

Workshop: van Trui tot Lamp
1 x zondagmiddag
30 maart 2014 
€ 22,50 - duur: 2 uur
lokatie: Utrecht, Vogelenbuurt
Misschien heb je het nooit geweten maar je gebreide trui is prachtig her te gebruiken als lampenkap.  Zoek een geschikt trui en geef je op voor de workshop. Geen trui kunnen vinden? Dan kies je er een uit tijdens de workshop.
Inschrijven | info@BelleReDesign.nl

Ben je geïnteresseerd of het je vragen?
Neem contact op met Belle via info@BelleReDesign.nl
Wil jij met een eigen groepje een workshop volgen? Dat kan ook!

Lees ook de algemene voorwaarden

Workshops najaar 2014:

Workshop: Vliegende Vlaggetjes 
Van je ruitjes blouse, je dochter haar bloemenjurk of gewoon een bepaalde kleur die je heel mooi vindt ga je bij deze workshop je eigen vlaggenlijn maken. Je herinneringen aan de stofjes blijven zo bewaard en na de workshop heb je feestvlaggetjes die helemaal bij jou passen. De vlaggenlijn bestaat uit 10 vlaggetjes en wordt ongeveer 3 meter lang.

Workshop:  Charmeer je ShirtNa deze workshop is je eigen T-shirt niet meer terug te herkennen. Met dit basisitem zijn tal van mogelijkheden voor ReDesign zowel met als zonder naaimachine. Jij kiest de leukste en gaat aan de slag. Zo maak je dit basisitem bijzonder en uniek.

Workshop:
Maak in 4 avonden je eigen deken van je oude t-shirts!

Beschrijving van de workshop vliegende vlaggetjes!