/BelleReDesign - label
Om ons heen zijn veel materialen die hun waarde verliezen doordat ze versleten, uit de mode of technisch verouderd zijn. Deze materialen met specifieke eigenschappen of herinneringen kunnen natuurlijk wel hergebruikt worden! De eigenschappen van de stof of het hergebruikte product probeer ik altijd zoveel mogelijk te benutten. BelleReDesign is te koop via mijn webshop of bij 
 • 't Coraaltje - Callantsoog - Dorpsweg 7
  Alleskuuks - Bergen - Plein 1
  Blue Peter - Uitgeest - Lagendijk 7
  Eduard - Leiden - Hooglandsekerkgracht 6
  Moois & Meer - Middelburg - Sintjanstraat 24
  NYHAVN - Haarlem - Koningstraat 15
  Vloedlijn - Terschelling West - Torenstraat 36
  Yksi - Eindhoven - Strijp S
  Zwaan - Schagen - Makadocentum

/Aan de slag met Belle

Jouw eigen handen kunnen bijzondere dingen maken, door iets van jouw zelf her te gebruiken kan bijvoorbeeld een speciale herinnering blijven bestaan. Met deze creatie ervaring wil ik meer mensen bekend maken. De workshops en cursussen laten je in een middag zien wat je zelf kan maken! Hou de workshopagenda in de gaten en meld je aan!

/BelleReDesign - interieur


Belle ReDesign - ontwerper in beeld from BelleReDesign on Vimeo.

het begin van BELLE ReDesign
Mijn eerste surfzeil tassen!

Op een surfweekend werd door een mede kampeerder gevraagd of wij niet iets met zijn oude spullen konden. Nadat het oude zeil eerst een paar maanden in de weg heeft gestaan ben ik aan het knippen en naaien gegaan met een groot succes als gevolg. Zelf gebruik ik de tassen voor mijn surfspullen of om boodschappen mee te doen.


De naaimachine en ik hebben elkaar al jong leren kennen. Wat mijn moeder deed wilde ik als kind natuurlijk ook! Zo maakte ik al op 9 jarige leeftijd (met veel hulp) mijn eerste kledingstuk, een blouse!Heel veel kledingstukken zouden nog gaan volgen, van gala jurken tot bikini' tot dikke winterjassen. Een paar jaar tijdens de middelbare school maakte ik iedere week wel een kledingstuk! Het proces om van niets (een lap stof) iets te maken werkte bijna verslavend. 
Tijdens mijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven had ik een stuk minder tijd en plaats op mijn kleine studenten kamertje. Vooral de perioden na tentamens en projecten kon ik even met mijn handen aan de slag, heerlijk! 

Het vormgevingsaspectvanuit de architectuur kan ik toepassen op het vormgeven van producten en kleding. Het lijkt een hele andere tak van sport maar het nadenken over details en bouw/ naai volgorde is echt vergelijkbaar. Na mijn studie cum laude te hebben afgerond ben ik gaan kijken wat mij nu echt uniek maakt! Het antwoord: BelleReDesign een bewust label voor kleding, accesoires & interieur waarbij hergebruik de leidraad is!

Contact:
Ben je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag? Stuur dan gerust een email naar info@belleredesign.nl